Werk en Zeker | Voor werkgevers
273
page-template-default,page,page-id-273,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Voor Werkgevers

Het flexibiliseren van arbeid blijft een complexe affaire. Onderwerp van gesprek in alle politieke- en vakbondskringen zonder dat er nu een heldere richting ontstaat. De vraag is aan de orde of het snel anders en vooral beter kan.

Het antwoord is volmondig Ja.

De Stichting Werk en Zeker introduceert een nieuw model van arbeid met zekerheid. Zekerheid voor de werknemer en werkgever, De zekerheid dat het werk wordt uitgevoerd op een manier die de goedkeuring van de wetgever heeft én tegen heldere afspraken én met overzichtelijke kosten.

Wij organiseren de werknemers in jointly’s. Een coöperatieve vorm van samenwerken waarbij de jointly alle administratieve handelingen afwikkelt. Voor u ook makkelijk, overzichtelijk en met de zekerheid van wettelijke toestemming. Een jointly is zo de Uber variant van het nieuwe werken. Handig, helder, zorgeloos en toekomst zeker. En daar kunt u prima uw kant en klare klus kwijt.